Over mij

Ik ben Anita Jakobs en woon samen met mijn man en zoon in Zuidhorn. We hebben een erg lieve hond Kyra waarmee we graag mooie wandelingen maken. Ik werk bij de NV Nederlandse Gasunie als inkoper en had tot 1 oktober een eigen bedrijf als weddingplanner, genaamd Favorite Adventure. Het bedrijf is gestopt omdat ik meer tijd wilde voor mijn gezin, mijn hobbies en wanderlust. Als weddingplanner ben je juist veel in de avond en het weekend aan het werk en die kostbare tijd maar ook de rust wilde ik graag terug. 

De website, zoals je kan zien, heb ik omgetoverd tot mijn blogsite. Ik heb in 2007 deze website ooit aangelegd als privesite en Favorite Adventure begon ook als ons motto en thema van onze bruiloft. Want wat wij doen en beleven samen is toch echt ons favoriete avontuur. Nu wil ik jullie op deze website graag meenemen in mijn grote passies; hardlopen, het fotograferen van de natuur en mijn wanderlust.

Ik deel graag met jullie mijn trainingen, de loopjes die ik doe, schema's die handig zijn, de mooiste plekjes om te fotograferen, geschoten plaatjes met mijn camera de Panasonic lumix G80, tips, mijn reizen met verslag en hotspots en nog veel meer. 

Waar ik verder naast het hardlopen, fotograferen, reizen en wandelen erg van kan genieten is het spelen en stoeien met mijn zoon Tijs, naar het strand, een kop thee, het fluiten van de vogels, concerten, de warmte van de houtkachel, Netflix, festivals, lezen, Latte Machiatto, borrelen met vrienden en vooral genieten van het leven! 

 img_5870 img_6102 img_6023 img_4631