Top schema voor 1/2 marathon

Ik train al een tijd bij een sportschool waar juist de aandacht en ondersteuning van de trainers hoog in het vaandel staat. Dankzij een trainer van Fysio-Fit te Noordhorn kreeg ik een persoonlijk trainingsschema ter voorbereiding op de halve marathon. Een training van 3 x in de week hardlopen met daarnaast mijn functiontrainingen op de sportschool + goede voeding. 

Mijn schema deel ik graag met jullie, wellicht hebben ook jullie hier iets aan. Mij heeft dit schema al veel gebracht en ben inmiddels met week 12 bezig, een rustige week. Wat ook erg welkom is omdat er een spier bij mijn scheenbeen niet erg goed voelt. Hopelijk herstelt het door de extra rustdag en wellicht een iets minder fanatieke interval zich snel, want zondag moeten we toch echt aan de bak met een rondje van 13km. 

Het hardloopschema vind je hier: 
https://www.favoriteadventure.nl/favorites/hardloopschemahalvemarathon/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.