Trainingsrondje Hoornsemeer

De laatste tijd neem ik op de vrijdag mijn hardloopkleding mee naar het werk en ga ik in de pauze hardlopen. Zelf vind ik rond de middag het beste lopen. Omdat ik in Zuidhorn woon is het af en toe heerlijk een andere omgeving aan te doen. Nu kom ik uit Groningen en hebben mijn man en ik, destijds nog vriend, in Groningen Zuid gewoond. Mijn eerste hardloopkilometers liggen dan ook daar en vooral op de Hoornsedijk. 

Mijn rondje van vandaag moest 11km gaan worden. Dus via afstandmeten (erg handige website om je route te kunnen bepalen, www.afstandmeten.nl) mijn route uitgezet door het Hoornsemeergebied. Veel herinneringen kwamen tijdens het lopen weer boven. De eerste kilometers, de eerste blessures, de overwinningen en ja ook die eerste halve marathon kwam hier langs. 

Het was vandaag erg mistig, wat juist erg fijn was en ook prachtige uitzichten gaf. Ik kon het dan ook niet laten om af en toe even te stoppen voor een fotomomentje, helaas met de Iphone ;-). Erg tevreden over mijn ronde qua tijd en gevoel. 

20vuq5us5gbsygtyw2ew eubhnqgdro6s0nkihq2rjg cqaalwfmqzwk2stzbzu9lw

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.